iNaturalist Next App Permissies

Gewijzigd op Di, 17 Sep om 10:52 PM

Nu je iNaturalist Next gaat gebruiken, zal de app je om bepaalde machtigingen vragen indien nodig. Hieronder vindt u een lijst met de rechten waarom de app vraagt en de uitleg die iNaturalist Next geeft over het waarom de app om dat recht nodig heeft.

iNaturalist verkoopt geen persoonlijke informatie van zijn gebruikers. iNaturalist vermarkt je foto's niet heimelijk of gebruikt jouw camera of microfoon, of volgt je locatie behalve wanneer het nodig is in de app zoals het toevoegen van een locatie aan je waarneming of het weergeven van je locatie op een kaart. Deze machtigingen helpen u iNaturalist te gebruiken en nauwkeurige gegevens op te nemen voor uw waarnemingen.

Zoals bij elke andere app op uw apparaat kunt u de rechten van iNaturalist Next op elk moment bewerken door naar Instellingen voor uw apparaat te gaan, omlaag te scrollen naar iNaturalist Next en erop tikken.

Camera: Gebruik de iNaturalist camera om organismen realtime te observeren en te determineren en deel ze met onze gemeenschap om determinaties te krijgen en bij te dragen aan wetenschap!

Saving Photos: iNaturalist kan foto's die je in de app neemt opslaan in de galerij van je apparaat.

Gebruik Locatie: iNaturalist gebruikt je locatie om je betere determinatiesuggesties te geven en we kunnen automatisch een locatie toevoegen aan je waarnemingen, dat wetenschappers helpt. We gebruiken het ook om je te help om organismen te vinden die dichtbij je locatie zijn waargenomen. U heeft altijd de controle over de locatie privacy van elke waarneming die u aanmaakt.

MicrofoonGebruik de microfoon van uw apparaat om geluiden op te nemen die door organismen worden gemaakt en deel deze met onze community om determinaties te verkrijgen en bij te dragen aan de wetenschap!