Wat is iNaturalist Next?

Gewijzigd op Wo, 11 Sep om 7:36 PM

iNaturalist Next is een mobiele app soft launched door het iNaturalist team op 9 september 2024, oorspronkelijk alleen beschikbaar voor iPhones. Het belangrijkste doel van deze soft launch voor het iNaturalist team is dat deze app door gebruikers wordt gebruikt en daar feedback van krijgt. Het kan meer fouten bevatten dan de standaard iNaturalist app voor iPhones en bij de lancering heeft het nog geen functionaliteit voor projecten.

Lees meer over iNaturalist Next op ons iNaturalist Next Forum bericht.