Hoe kan ik deelnemen aan een project?

Gewijzigd op Zo, 4 Aug om 12:31 PM

INHOUDSOPGAVE

iNaturalist Website

1. Log in op je account

2. Of verkrijg de URL van de projectpagina, of gebruik de header zoekopdracht om het project te vinden en ga naar de pagina

3. Eenmaal op de projectpagina je ziet een optie om deel te nemen aan het project aan de rechterbovenzijde van de pagina afhankelijk van of het een collectie of traditioneel project is dat het eruit zal zien als een van deze screenshots:

4. Klik op "Deelnemen" of "Deelnemen aan dit project" om deel te nemen aan het project

iNaturalist Mobiele Apps

1. Ga naar de projecten sectie van de app. Ga in Android naar het zijmenu en tik op Projecten. In iOS/iPadOS, tik op Projecten in de navigatiebalk

2. Tik op het vergrootglas icoon in de rechterbovenhoek van het scherm om projectzoekopdracht te openen
  3. Zoek naar het project en tik erop

4. Tik op "toetreden"