Hvordan kan man deltage i et projekt?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

INDHOLDSFORTEGNELSE

iNaturalist-websted

1. Log ind på din konto

2. Få enten projektsidens URL, eller brug header-søgningen til at finde projektet og gå til dets side

3. Øverst til højre på projektsiden ses muligheden for at deltage i projektet. Afhængigt af om det er en samling eller et traditionelt projekt, vil det ligne et af disse skærmfotos:

4. Klik på "Deltag" eller "Deltag i dette projekt" for at deltage i projektet

iNaturalist Mobil-apps

1. Gå til appens afsnit Projekter. I Android, gå til sidemenuen og tryk på Projekter. I iOS/iPadOS, tryk på Projekter på navigationsbjælken

2. Tryk på lupikonet øverste til højre på skærmen for at åbne projektsøgning
  3. Søg efter projektet og tryk på det

4. Tryk på "Deltag"