Hvordan sletter man sin konto?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:27 PM

Er man ikke er i stand til at logge ind, bedes man oprette en supportbillet. Sørg for at bruge den samme e-mailadresse som den konto, der ønskes slettet.

Er man i stand til at logge ind:
1. Log ind med brugernavnet/e-mailadressen og adgangskoden.

2. Gå til skærmen Indstillinger i mobil-appen eller til inaturalist.org/users/edit på vores websted.

3. Find valgmuligheden "Slet kontoen" på "Konto"-siden.

4. Bekræft sletningen Alt indhold slettes, så vær sikker på, at handlingen skal eksekveres.

Bemærk: Man kan ikke slette sin konto direkte fra Seek fra iNaturalist, man skal logge ind på iNaturalist-appen eller webstedet.