Kan man omgå grænsen på ca. 50 verificerbare observationer for at oprette et sted eller et traditionelt projekt?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

Der er ingen måde at omgå denne restriktion på. Det burde ikke tage mere end et par timer at nå tærsklen på de 50 verificerbare observationer. Bemærk, at man måske ikke kan oprette et sted eller et projekt før ca. en time efter, at tærsklen er nået.

Her er vores blogindlæg, der forklarer motivationerne bag denne restriktion.