Waarom werd mijn account plotseling opgeschort? Ik heb geen regels overtreden.

Gewijzigd op Di, 25 Jun om 3:09 PM

Op iNaturalist worden alle accounts met minder dan 4 Research Grade waarnemingen beschouwd als potentiële spamaccounts en hun inhoud wordt via een geautomatiseerde spamfilter gecontroleerd. Soms kan dit filter een fout maken en content als spam markeren, en daardoor het opschorten van je account veroorzaken. Dit geldt vooral voor herhalende inhoud, zoals het plaatsen van dezelfde opmerkingen of berichten, of koppelingen in elke tekst die je hebt geplaatst, inclusief die van je gebruikersprofiel.

Als dit jou overkomt, wacht dan voordat je opnieuw inlogt, want iNaturalist Curatoren zullen soms deze fouten vinden en je account markeren als een niet-spammer en het opnieuw openstellen. Je kunt ook een ticket indienen bij iNaturalist Support die dan een kijkje gaan nemen.