Hvad kan man gøre for at hjælpe iNaturalist?

Ændret den Sun, 18 Aug kl. 2:30 PM

Først og fremmest kan man være et aktivt medlem af fællesskabet ved at tilføje sine observationer og hjælpe andre fællesskabsmedlemmer med at identificere deres uidentificerede observationer

Man kan også hjælpe ved at dele sine ideer og feedback. Deltag i vores Fællesskabsforum for at interagere med andre brugere, anmelde fejl og anmode om nye funktioner. Hvis man ved, hvordan man kode og ønsker at hjælpe med at arbejde på nogle funktioner, fork os på GitHub! Man kan donere for at støtte iNaturalist. Man kan også hjælpe os med at oversætte webstedet og mobil-appen.

Endnu flere måder at hjælpe på forklares nærmere i iNaturalist Fællesskabsforum.