Hvordan downloades data fra iNaturalist?

Ændret den Tue, 3 Sep kl. 6:16 PM

Alle med en konto kan eksportere data fra iNaturalist som et regneark i CSV-format

Brug Udforsk-siden for at hente et sæt observationer at eksportere, klik dernæst på Filtre og så på Download.

Man kan også gå direkte til Eksport-siden.

Planlægger man at udgive et papir ved hjælp af iNaturalist-data, anbefaler vi at downloade iNaturalist-data fra Global Biodiversity Information Facility , fordi de vil udstede et refererbart DOI (se denne FAQ for flere detaljer).