Hvordan kontakter man en bruger på iNaturalist? Kan iNaturalist kontakte vedkommende for mig?

Ændret den Mon, 5 Aug kl. 12:33 PM

Har man en iNaturalist-konto, kan man sende en direkte besked til en anden iNaturalist-bruger via enten webstedet eller iNaturalist Android-appen (gå til sidemenuen). Beskeder understøttes ikke i iNaturalist iOS-/iPadOS-appen.

For at sende en besked til anden bruger på webstedet, kan man enten:

Som standard sender iNaturalist en e-mail af beskeden til brugeren. Nogle brugere kan dog have slået e-mailnotifikationer for beskeder fra.

Bemærk: Man skal have mindst tre verificerbare observationer eller have foretaget tre identifikationer for andre brugere, før man kan begynde at sende meddelelser til andre brugere.

iNaturalist kontakter ikke en bruger for en anden bruger eller videregiver brugerkontaktoplysninger.