Afsnit C. Sådan reageres på et flag, der anmoder om flytning af en takson

Ændret den Tue, 3 Sep kl. 6:15 PM

Indholdsfortegnelse

Anmodninger af denne art er i form af dette flag på Slægt Conura, der siger "skal være under Chalcidini". I dette tilfælde er anmodningen at genpode taksonslægten Conura, p.t. podet til gamle forældreunderfamilie Chalcidinae, til den nye forældrestamme Chalcidini.

Trin 1: Afgør om taksonen er omfattet af en taksonramme

Afgør om taksonen (f.eks. Sælgt Conura) er omfattet af en taksonramme (se Afsnit B. Trin 2).

Er den er omfattet af en taksonramme, sørg for, at den nye forælder, der anmodes om, understøttes af taksonrammen. Er den ikke, løs flaget og efterlad en kommentar, der forklarer situationen. Er der stærk fællesskabsstøtte til at afvige fra taksonrammekilden, så læs mere om afvigelser i Afsnit E.

Er den ikke omfattet af en taksonramme, forudsat at anmoderen har angivet tilstrækkelige kilder, fortsæt til Trin 2.

Trin 2: Redigér taksonen

Gå til taksonen og klik på 'Redigér'.

Ændr forældernavnet til den nye forælder. Vises “Analysér utilsigtede uenigheder”-varslet, kør analysen, før der gemmes. Er der behov for yderligere taksonændringer, så fortsæt efter at have gemt til Afsnit D for trin om opdeling af taksa.