Oversigt over løsning af taxa med ukendte relationer

Ændret den Tue, 2 Jul kl. 5:02 PM

Indholdsfortegnelse

En meget nyttig kurationsopgave er at hjælpe med at løse relation ukendt-taksa. Denne vejledning vil forklare fremgangsmåden:

Intro

Et link til relation ukendt-taksa med behov for opmærksomhed ift. en taksonramme med en kilde fra den relevante taksonrammeværksside kan findes ved at klikke på relation ukendt-antal

Relation ukendt-taksa er taksa, som er aktive på iNaturalist, men ikke i kilden for taksonrammeværket. Ideelt set bør der være 0 relation ukendt-forekomster. De bør enten være synonymiserede (gjort inaktive ved ombytning til anden aktiv taksa) eller dokumenteret ved at tilføje en relation (en foreslået afvigelse og diskuteret i flag). Antag det førstnævnte og begynd med Afsnit A, da dette er det meget mere almindelige resultat.