Kan der foretages private observationer, som ikke deles offentligt?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

iNaturalist handler grundlæggende om deling og samarbejde, og alle observationer indsendt til iNaturalist er offentligt tilgængelige for alle på internet. Omtrent det eneste, der kan skjules, er observationsstedet (se vores FAQ om geofortrolighed).

Vi forstår, at nogle folk ønsker eller behøver mere fortrolighed og hemmeligholdelse, end iNaturalist kan tilbyde. Hvis ja, så er iNaturalist nok ikke det ideelle valg af platform.