Kan ik helpen om iNaturalist te vertalen?

Gewijzigd op Vr, 26 Jul om 11:02 PM

Alle iNaturalist-vertalingen zijn crowdsourced via het Crowdin lokalisatieplatform. Als u wilt helpen met het vertalen van onze website en mobiele apps, meld u dan aan voor een gratis Crowdin-account en bekijk deze projecten:

Bekijk elk project voor informatie over het bijwerken van schema's, hoe we proeflezen en het toevoegen van nieuwe talen, maar in het algemeen:

• We werken de iNat Android-app en de website met nieuwe vertalingen aan het begin van elke maand bij; Seek & iNat iPhone worden op een minder reguliere basis bijgewerkt; het vrijgeven van vertalingen op de website en/of mobiele apps kan langer duren, afhankelijk van QA/QC controles.
  • We proberen vertalers als proeflezers aan te wijzen als ze een aantal vertalingen hebben toegevoegd en als ze iNat-gebruikers met een goede staat van dienst hebben.
  • We zullen nieuwe doeltalen toevoegen op verzoek (neem contact op met Crowdin, hier op iNat of op het Forum).
  • Sommige talen hebben vertalingen voor de apps, maar geen web- of Seek vertalingen, of andersom.

Voor een inleiding over het gebruik van Crowdin, ga naar https://support.crowdin.com/crowdin-intro/

Ook hartelijk dank aan Crowdin voor de gratis toegang tot hun platform voor open source software zoals de onze, en natuurlijk dank ik iedereen die door de jaren heen vertalingen heeft bijgedragen, op Crowdin en Translatewiki. Met uitzondering van enkele van onze vroege Franse vertalingen voor iNaturalist en eerste vertalingen van Seek zijn alle vertalingen gemaakt door vrijwilligers en zijn we ze eeuwig dankbaar voor hun tijd en expertise (en geduld met onze vaak onvolmaakte brontekenreeksen).