Kan man hjælpe med at oversætte iNaturalist?

Ændret den Fri, 2 Aug kl. 12:28 PM

Alle iNaturalist-oversættelser er crowdsourced via Crowdin-lokaliseringsplatformen. Ønsker man at hjælpe med at oversætte vores websted og mobil-apps, opret en gratis Crowdin-konto og tjek disse projekter ud:

Se hvert projekt for information om opdateringsplaner, hvordan vi korrekturlæser og tilføjelse af nye sprog, men generelt

• Vi opdaterer iNat Android-appen og webstedet med nye oversættelser i starten af hver måned; Søg og iNat iPhone opdateres ikke helt så regelmæssigt; udgivelse af oversættelser på webstedet og/eller mobil-apps kan tage længere tid afhængigt af QA/QC-kontroller.
  • Vi forsøger at udpege oversættere som korrekturlæsere, hvis de har tilføjet en masse oversættelser og lader til at være iNat-brugere med godt omdømme.
  • Vi vil tilføje nye målsprog efter anmodning (kontakt Crowdin, her på iNat eller i Forum).
  • Nogle sprog kan have mobiloversættelser, men ikke web- eller Seek-oversættelser, eller omvendt.

For en introduktion til brug af Crowdin, tjek https://support.crowdin.com/crowdin-intro/

Også stor tak til Crowdin for at give fri adgang til deres platform for open-source software som vores, og tak naturligvis til alle, som har bidraget med oversættelser gennem årene, via Crowdin og Translatewiki. Med undtagelse af nogle af vores tidlige franske oversættelser til iNaturalist og indledende oversættelser af Seek, er alle oversættelser blevet tilføjet af frivillige, og vi er dybt taknemmelige for deres tid og ekspertise (og tålmodighed med vores ofte ufuldkomne kildestrenge).